آموزش رایگان ثبت نام در لاتاری-گرین کارت آمریکا 2020


بر اساس بند ۲۰۳ (c) قانون ملیت و مهاجرت آمریکا (INA) برنامه اعطای ویزا از طریق شرکت در قرعه کشی گرین کارت آمریکا موسوم بهلاتاری گرین کارت امسال نیز انجام میشود. مطابق معمول، امسال نیز به ۵۰٫۰۰۰ نفر برنده لاتاری ویزای اقامت دائم آمریکا تعلق میگیرد.

افرادی که در این قرعه کشی برنده میشوند، بایستی واجد شرایط دریافت ویزای دایورسیتی باشند. وزارت امور خارجه آمریکا برندگان را به صورت تصادفی یا رندوم و توسط برنامه های کامپیوتری انتخاب میکند. این قرعه کشی برای کشورهایی که هر سال به عنوان کشورهای مجاز معرفی میشوند برگزار میشود. هر کشوری ۷% مجموع ویزاهای صادره را دریافت میکند که معادل ۳,۵۰۰ ویزا است.

حداقل مدرک تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی معادل ( دیپلم های فنی حرفه ای و کار و دانش مورد قبول نمی باشد چون 11 سال تحصیل به حساب می آید ) ۱۲سال تحصیلات در ایالات متحده امریکا باشد. ( ولی برای آفرادی که دیپلم فنی و حرفه ای و کار و دانش نیز دارند شرایطی وجود دارد که در صورت داشتن این شرایط می توانند در لاتاری شرکت کنند)
۲-متولد یکی از کشورهای واجد شرایط لاتاری آن سال باشید.( از جمله کشورهایی که در بیشتر دوره‌ها غیرمجاز بوده‌اند می‌توان به چین، انگلستان و هند اشاره کرد )

سهم هر کشور از کیک اقتصادی


کیک اقتصادی جهان حدود 80 هزار میلیارد دلار ارزش دارد که تقریبا یک چهارم آن نصیب آمریکا شده است

انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

تحلیل شرایط فعلی اقتصاد ایران


نوشته شده توسط جواد نوروزی 

 

فرصت های آربیتراژی

 

آربیتراژ چیست؟

به کسب سود از طریق اختلاف قیمت در دو بازار مختلف آربیتراژ می‌گویند. این اختلاف می‌تواند از لحاظ زمانی باشد مثل بازار نقد و آتی، و هم از نظر مکانی مثل تفاوت نرخ در دو بازار در مکان‌های جغرافیایی متفاوت باشد.

آربیتراژ گر؟

آربیتراژ گران (سفته بازان) همواره سعی می کنند ، همواره محصول را از بازاری که قیمت کمتر دارد خریداری کنند و به بازاری که قیمت بیشتر دارد انتقال دهند و آن کالا را به فروش برسانند.

آربیتراژ گران چگونه از فرصت ها استفاده می کنند؟

مصرف روزانه بنزین قبل از تابستان 1397 بطور متوسط 80 میلیون لیتر بوده است که در تابستان سال جاری این مقدار به 95 تا 100 میلیون لیتر در روز رسیده است.به نظر شما علت این افزایش چشمگیر چه بوده است؟ آیا به عنوان مثال تعداد ماشین ها در عرض سه ماه زیاد شده است؟ این افزایش 25 درصدی در مصرف بنزین ناشی از قاچاق بنزین به خارج از کشور می باشد که این مقدار روزانه به 20 میلیون لیتر می رسد.خُب دلیل خروج این مقدار بنزین از کشور چیست؟ قیمت دلار 15 هزار تومان می باشد و قیمت هر لیتر بنزین 10 سنت می باشد ، در صورتی که قیمت همین محصول در بازار مشابه مثلا در افغانستان 50 سنت و در پاکستان 70 سنت می باشد.

شما در اینجا بنزین را به قیمت 10 سنت خریداری می کنید و در پاکستان به قیمت 70 سنت می فروشید. خُب شما در این معامله 60 سنت به ازای هر لیتر بنزین سود می کنید.به این فرصت ها، فرصت های آربیتراژی گفته می شود.

یکی از معظلات اصلی کشور همین مساله می باشد. به عنوان مثال اخیرا دولت اعلام کرده است که کالاهای اساسی را با دلار 4200 تومانی تخصیص می دهد که این خبر برای عده ای زیادی از مردم خوشایند می باشد. اما با این اقدام، دولت خود، فرصت آربیتراژی برای قاچاق کالا را فراهم می کند.مثلا: قیمت یک کیلوگرم گوشت در ایران 60 هزار تومان می باشد که می شود 4 دلار، که یک رقم بسیار اندکی می باشد در صورتی که قیمت همین گوشت در خارج از کشور 10 دلار می بشاد. یا به عنوان مثال دیگر فرض کنید قیمت یک جفت کفش 300 هزار تومان می باشد که میشود 20 دلار در صورتی قیمت همین کفش در حارج از ایران 100 دلار می باشد.

 

پس آربیتراژگران سعی میکنند کالا را از ایران به خارج از کشور به منظور کسب سود بیشتر قاچاق کنند.کاری که دولت باید انجام دهد اینست که نباید طوری عمل کند که این فرصت ها شکل بکیرد یعنی باید برای همسان سازی قیمت ها برنامه ریزی و تلاش کند. اما اگر دولت بخواهد با این فرصت ها مقابله کند و با قاچاق مبارزه کند باید قیمت گوشت را به 150 هزار تومان و قیمت کفش را به 1.5 میلیون تومان افزایش دهد. راه حل منطقی برای این معضل اقتصادی چیست؟ قبل از پاسخ به این پرسش حیاتی ابتدا به مفهموم GDP (تولید ناخالص داخلی) می پردازیم.

GDP: به میزان ارزش کالا ها و خدماتی گفته می شود که در واقع توسط تمامی بنگاه های اقتصادی در کشور تولید می شود.

یکی از راه هایی که دولت ها می توانند تولید ناخالص داخلی را افزایش دهند ، تضیف کردن ارزش واحد پولی کشور است.مثلا کشور چین، یوان را در مقابل دلار تضعیف می کند به منظور افزایش تولید ناخالص داخلی که این اقدام یک نوع سیاست صادراتی می باشد. پس یکی از راه های که کشور ها می توانند GDP خود را افزایش دهند، افزایش تولیدات است که این مهم از طریق صادرات قابل دستیابی می باشد. اما صادرات به قیمت کاهش قدرت خرید و نارضایتی مردم؟! دراینجا مفهوم رشد اقتصادی را بهتر درک خواید کرد.

رشد اقتصادی: تغییرات تولید ناخالص داخلی نسبت به سال گذشته

 

فرض کنید قیمت یک بطری آب معدنی در ایران 1000 تومان می باشد که در خارج از کشور قیمت این محصول 1 دلار یعنی 15000 تومان می باشد. آربیتراژ گران از این فرصت بوجود آمده استفاده می کنند و کالا را با سود 15 برابری به خارج از کشور قاچاق میکنند. آیا دولت برای جلو گیری از قاچاق باید قیمت ها را افزایش داد؟ یا باید با قاچاقچیان ، سفته بازان ، دلالان و ... مبارزه کند ؟ خیر، سیاست های کلان نباید اجازه ایجاد فرصت های آربیتراژی را بدهند در واقع باید فکر سیستمی داشته باشند. و نه تقصیر را به دوش سفته بازان ، دلالان ، سفته بازان ، سوداگران و دیگران بیاندازند. زیرا این عمل بسیار بدیهی است که زمانی که یک محصول در دو بازار مشابه قیمت های متفاوتی داشته باشند مردم سعی می کنند آن کالا را از بازاری که قیمت محصول پایین تری دارند خریداری کنند و در بازاری که قیمت محصول بیشتر است بفروش رسانند.

 

  • ده ويژگى اقتصاد ايران در نيمه دوم سال ٩٧

در حالى كه تنها سه هفته از نيمه دوم سال ٩٧ گذشته است ، نشانه هاى زيادى از ورود دوباره اقتصاد ايران به دوره «ركودتورمى» خبر مى دهد. دوره يا بيمارى ركودتورمى همزمانى كاهش مستمر نرخ رشد اقتصادى و افزايش مستمر نرخ تورم است. فارغ از دلايل ورود دوباره اقتصاد ايران به بيمارى «ركودتورمى» كه معمولا در ايران به دليل كاهش شديد درآمدهاى نفتى آغاز مى شود، برخى از مهمترين ويژگى هاى محتمل اين دوره تازه ركود تورمى در ايران بدين گونه است :

 

  1. افزايش شديد بيكارى
  2. افزايش ركود اقتصادي بويژه در بخش هاى كالايى و صنعتى، نسبت به بخش خدماتى
  3. افزايش قابل توجه قيمت ها بويژه در بخش كالايى نسبت به بخش خدماتى
  4. كاهش پس انداز خانوار
  5. كوچك شدن بازارها و سختر شدن ورود تازه واردان و احتمال بالاى خروج شركت هاى كوچك و ضعيف
  6. بازار ارز نوسانى، ملتهب و عمدتا صعودى
  7. در بازار مسكن، كاهش تعداد معاملات همراه با افزايش نسبى قيمت ها
  8. بازار بورس همراه با نوسانات شديد
  9. برنده ها در اقتصاد و در بورس : شركت ها و افرادى با درآمدهاى ارزى و هزينه هاى ريالى
  10. بازنده ها در اقتصاد و در بورس : شركت ها و افرادى با هزينه هاى ارزى و درآمدهاى ريالى

 

خدمات مالی هیواد

عضویت رایگان در کانال تلگرام:  hivad@

 

انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

ونزوئلا چرا ونزوئلا شد؟


▪️ونزوئلا چرا ونزوئلا شد؟
(رضا خسروی)

 

انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

جدیدترین پیش بینی قیمت طلا در هفته آتی


به نقل از کیتکو نیوز ، قیمت طلا در پایان مبادلات هفته ای که گذشت با رشد 0.8 درصدی روبرو شده است.


بر اساس این گزارش انتشار آمارهای ناامید کننده اشتغال آمریکا در ماه سپتامبر تاثیر زیادی بر افت ارزش دلار و افزایش قیمت طلاداشته است.


در نظرسنجی این هفته 16 تحلیلگر ارشد اقتصادی وال استریت شرکت کرده اند که از این تعداد 9 نفر معادل 56 درصد به افزایش قیمت طلا رای داده اند. 2 نفر معادل 13 درصد نیز پیش بینی کردند قیمت طلا کاهش خواهد یافت و 5 نفر معادل 31 درصد نیز اعلام کردند قیمت طلا در روزهای آینده تغییری نمی کند.
این گزارش افزود: در نظرسنجی آنلاین نیز 593 نفر شرکت کردند که از این تعداد نیز 302 نفر معادل 51 درصد اعلام کردند قیمت طلا در روزهای آتی افزایش می یابد. 196 نفر معادل 33 درصد به کاهش قیمت طلا رای دادند و 95 نفر معادل 16 درصد نیز پیش بینی کردند قیمت طلا تغییر چندانی نخواهد داشت.

به نوشته طلا،به نظر می رسد قیمت جهانی طلادر روزهای آینده تحت تاثیر نوسانات ارزش دلار آمریکا و تنش های تجاری در عرصه بین المللی قرار خواهد داشت.

عضویت در کانال:@hivad

انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

پر درامد ترین شغل در ایران کدامند؟


مدرس مجازی، نویسنده کتاب‌های آنلاین، متخصص تغذیه، همکاری در بازاریابی، طراح وب، متخصص تبلیغات در دنیای مجازی و … از جمله شغل‌هایی هستند که در سال ۲۰۱۷ در لیست مشاغل پردرآمد دنیا جای گرفته‌اند. در ایران باوجود نرخ بالای بیکاری و هجوم لشکر فارغ‌التحصیلان به بازار کار، هستند مشاغلی که توانسته‌اند درآمدهایی بالایی را به خود اختصاص دهند.

 

در این میان، جراحان پلاستیک، فوتبالیست‌ها و دندانپزشک‌ها به ترتیب در جایگاه اول تا سوم پردرآمدترین و پررونق ترین مشاغل قرار گرفته‌اند و پول خوبی به جیب می‌زنند.

 

اخیرا دفتر مطالعات اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که در گزارش سال ۲۰۱۸ انجام کسب‌و‌کار بانک جهانی، ایران با چهار رتبه تنزل نسبت به گزارش سال ۲۰۱۷ ، در رتبه ۱۲۴ از میان ۱۹۰ کشور و در مقایسه با کشورهای سند چشم انداز، با دو رتبه تنزل نسبت به سال قبل در جایگاه هجدهم از ۲۵ کشور قرار گرفته است، افزود: پیشرفت سریع سایر کشورها و کندی اصلاحات در ایران، موجب کسب رتبه نامطلوب‌تر کشور نسبت به سال گذشته شده است.

 
به گزارش ایلنا، بهبود رتبه جمهوری اسلامی ایران در گزارش انجام کسب وکار از سال ۲۰۱۵ آغاز شد؛ به‌نحوی که جمهوری اسلامی ایران از رتبه ۱۵۲ در سال ۲۰۱۴ به ۱۱۸ در سال ۲۰۱۶ رسید که دلیل عمده آن، بازنگری در داده‌ها و اطلاعات بوده است. در بازنگری‌های انجام شده در مورد ایران تنها بخشی از خطاهای فاحش سال‌های گذشته در ارسال اطلاعات توسط افراد غیرمسئول تعدیل شده‌اند. در گزارش سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ ، مجددا روند رو به تنزل در رتبه ایران آغاز شده است.
 
مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارش نظارتی از عملکرد دولت در کاهش رتبه ایران در گزارش انجام کسب وکار بانک جهانی در سال ۱۳۹۵، عملکرد دولت در این زمینه را ضعیف ارزیابی کرد، اما در آخرین گزارش وزارت امور اقتصادی و دارایی در این مورد که در تیرماه ۱۳۹۶ منتشر شد مجددا ادعایی مبنی بر تاثیر ۶۳‌درصدی عملکرد دولت در بهبود ۳۲ رتبه‌ای ایران طی سال‌های ۲۰۱۷-۲۰۱۳ مطرح شد که صحت این ادعا به‌دقت در این گزارش ارزیابی و راستی‌آزمایی شده است.

 

مشاغل پردرآمد در گزارش مجله فوربس
سال گذشته مجله فوربس در گزارشی بر اساس شرایط کار،‌ درآمد، آینده شغلی، استرس شغلی و رده‌بندی مشاغل در میان جدول‌های گرایش،‌ فهرست ۱۰ شغل پردرآمد را منتشر کرد. براساس این گزارش، رتبه دهم در این جدول، داروسازی است با درآمد سالانه بیش از ۱۲۰‌هزار دلار.

 
رتبه نهم به کنترل‌کننده‌های ترافیک هوایی در فرودگاه‌ها رسیده است که در سال ۱۲۲‌هزار دلار درآمد دارند. همچین با شغل تحلیل داده، درآمد فرد می‌تواند ۱۲۴‌هزار دلار در سال باشد. ششمین شغل این جدول، ارتودنسی است با درآمد نزدیک به ۱۲۹‌هزار دلار. رشته مهندسی پالایش، ‌درآمد ۱۳۰‌هزار دلاری به‌دنبال دارد.
 
شغل دندانپزشکی هم ۱۴۶‌هزار دلار درآمد دارد. مدیران اجرایی ارشد شرکت‌ها نیز می‌توانند تا ۱۷۳‌هزار دلار پول در بیاورند. سومین شغل در میان پردرآمدترین‌ها پزشکی عمومی است با درآمد سالانه ۱۸۰‌هزار دلار،‌ روانشناس‌ها تا ۱۸۱‌هزار و ۲۰۰ دلار در سال در می‌آورند، اما پردرآمدترین شغلی که در آمریکا می‌توان داشت، جراحی است،‌ که با فاصله بسیار زیاد از مشاغل دیگر،‌ سالانه تا ۳۵۲‌هزار دلار درآمد دارد.
 
در بریتانیا، دهمین شغل پردرآمد سال ۲۰۱۵ متعلق به مدیران فناوری و آی‌تی است که بیش از ۱۰۳‌هزار دلار درآمد داشته‌اند، کنترل ترافیک هوایی ۱۱۲‌هزار دلار درآمد دارد و متخصصان حقوقی می‌توانند تا ۱۱۷‌هزار دلار درآمد داشته باشند. خانواده پزشکی که در آمریکا پردرآمدترین حوزه شغلی محسوب می‌شود، در بریتانیا در رده هفتم درآمد قرار دارد و تا ۱۱۷‌هزار دلار درآمد دارد،‌ مدیران موسسه‌های مالی می‌توانند تا کمی بیش از ۱۱۷‌هزار دلار در سال دربیاورند.
 
در حالی که مدیران مالی تا ۱۱۹‌هزار دلار در آمد دارند. خلبان‌ها می‌توانند تا ۱۲۷‌هزار دلار در سال در آمد داشته باشند. هر سه شغل بالای این جدول،‌ در کشوری که قلب بازار‌های مالی دنیاست،‌ به حوزه معاملات مالی متعلق است. مدیران بازاریابی در بریتانیا تا ۱۳۰‌هزار دلار درمی‌آورند،‌ مدیران و مقامات ارشد شرکت‌های مالی درآمدی بالغ بر ۱۷۸‌هزار دلار در سال دارند و کارگزاران مالی،‌ که پردرآمدین‌ترین شغل این کشور را دارند می‌توانند تا ۱۸۶‌هزار دلار سالانه در آمد داشته باشند.

 

شغل‌های پررونق ۲۰۱۷
طبق بررسی‌هایی که انجام شده سال ۲۰۱۷ بخشی از مشاغل توانسته‌اند در لیست مشاغل پرورنق و پردرآمد دنیا قرار بگیرند که در این میان، آموزش مجازی، نویسنده کتاب‌های آنلاین، متخصص تغذیه، همکاری در بازاریابی، طراحی وب، متخصص تبلیغات در دنیای مجازی، تولید محتوا، تولید اپلیکشن برای کودکان، خدمات حمل‌و‌نقل، غرفه مواد غذایی، آموزش نرم‌افزار، تامین و نظارت بر منابع انسانی، ترجمه، آزادکار و تعمیر گوشی‌های هوشمند در این لیست جای گرفته‌اند.

کدام مشاغل در ایران پردرآمدند؟
نرخ بالای بیکاری یکی از معضلات حال حاضر اقتصاد کشور است که دولت‌ها همواره برای حل آن نسخه‌های متعددی پیچیده‌اند. طبق آماری که توسط رئیس مرکز آمار ایران در آبان سال جاری اعلام شد در تابستان امسال ۶۲‌میلیون و ٩٨۰نفر به‌دنبال اشتغال بودند که جمعیت فعال اقتصادی کشور را تشکیل می‌دهند و از این تعداد سه‌میلیون و ۵۶۱‌هزار نفر یعنی ۸/۱۱ درصد مطلقا هیچ‌کاری پیدا نکرده که نرخ بیکاری را تشکیل می‌دهند.

 
تعداد جوانان بیکار ۴۲ تا ۵۱‌ساله حدود ۳۵۸‌هزار نفر است که ۲/۲۷‌درصد را تشکیل می‌دهد که این آمار درباره جوانان ۲۹ تا ۵۱ سال ۴/۲۴‌درصد است. تعداد شاغلان در کشور ٢٣میلیون و ٨۰۰‌هزار نفر است که از این تعداد چهار‌میلیون و ۵۰۰‌هزار نفر در بخش کشاورزی، هفت‌میلیون و ۸۰۴‌هزار نفر در بخش صنعت و ١١‌میلیون و ٧٩٨‌هزار در بخش خدمات فعال بوده‌اند.
 
امیدعلی پارسا بیان کرد: : البته ۲/۹‌درصد از شاغلان اشتغال ناقص دارند، یعنی میزان ساعت کاری‌شان کمتر از ۴۴ ساعت در هفته بوده است. همچنین در بهار ۱۳۹۶ نرخ بیکاری در کشور ۶/۱۲‌درصد بوده است. همچنین حداقل دستمزد کارگران برای سال۹۶ با افزایش ۵/۱۴درصدی به رقم ۹۳۰هزار تومان رسید. با این حال هستند کسانی که در این بحران بیکاری، مشاغل پردرآمدی دارند و توانسته‌اند پول خوبی به جیب بزنند.
 
براساس گزارش‌های منتشر شده، جراحان پلاستیک، فوتبالیست‌ها و دندانپزشک‌ها در صدر مشاغل پر درآمد قرار دارند و توانسته‌اند به ترتیب جایگاه اول تا سوم را به خود اختصاص دهند. همچنین براساس این گزارش، طراحان لباس عروس، مدرسان کنکور، بازیگران فیلم و تعمیرکارها در جایگاه‌های بعدی این لیست قرار دارند.

 

بهترین مشاغلی که می‌توان راه‌اندازی کرد
یک کارشناس بازار کار معتقد است: «تنها کسانی از شغل خود رضایت کامل دارند که با استعدادها، قابلیت‌ها و مهارت‌های آنها سازگار باشد. مسلم خانی در ادامه به معرفی مشاغل درآمدزا پرداخت و در این‌باره گفت: «کشورهای حاشیه غربی ایران نظیر عراق به‌ویژه کردستان عراق و همسایه شرقی ما افغانستان برای سرمایه‌گذاری مناسب هستند، البته کشورهای حاشیه دریای خزر هم کماکان مقصد خوبی برای کسانی هستند که می‌خواهند در حوزه تجارت بین‌الملل فعالیت کنند.»

 
او کسب‌و‌کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات را یکی دیگر از گزینه‌های شغلی نام برد و ادامه داد: «خوشبختانه با بسترهای خوبی که در این زمینه فراهم شده می‌توانیم در حوزه ‌آی‌تی و فناوری اطلاعات درآمد خوبی داشته باشیم.» خانی کسب وکارهای مرتبط با حوزه سلامت، بهداشت و درمان و تجهیزات پزشکی، کسب‌و‌کارهای مرتبط با حوزه توریسم و گردشگری، کسب وکارهای مشاوره‌محور، کسب‌و‌کارهای مرتبط با حوزه سالمندی، مراقبت از سالمندان و تولید لوازم کمک توانبخشی را از دیگر مشاغل پیشنهادی ثروت آفرین نام برد.
 
او همچنین راه‌اندازی کسب‌و‌کار در حوزه تولید لوازم التحریر و اسباب‌بازی کودکان و همچنین پرداختن به کسب‌و‌کارهای خرد و خانگی با رویکرد خوشه‌ای و شبکه‌ای و به شکل تیمی و گروهی را موفق و درآمد‌زا دانست.
 
منبع: آرمان

انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

رابطه نرخ دلار در ایران با هرات و سلیمانیه چیست؟


در معاملات دلاری و یا در میان گفته‌های صرافان و دلالان شاید بار‌ها درباره قیمت دلار در هرات، سلیمانیه و یا دوبی را شنیده و این سوال مطرح باشد که چه رابطه‌ای بین نرخ در این شهر‌ها با ایران وجود دارد؟

 

بازار ارز معمولا روزانه حدود ساعت ۱۱ به بعد معلاملات خود را با اعلام نرخ آغاز می‌کند و تا پایان معاملات نرخ می‌تواند با توجه به عوامل اثرگذار بر بازار دچار تغییراتی شود. در کنار عوامل تعیین کننده نرخ ارز که از جمله آن‌ها عرضه و تقاضا است، نرخ دلار در برخی کشور‌های همسایه نیز تا حدی بر نرخ موثر است و در مسیری متناسب با یکدیگر تغییر می‌کند.

هرات افغانستان، سلیماینه عراق و دوبی امارات از جمله سه محلی هستند که قیمت ارز در آن‌ها با ایران تا حدی مرتبط و برای معامله گران ارز قابل توجه است. اینکه چه رابطه‌ای بین نرخ معالاتی ارز در این کشور‌ها و ایران وجود دارد موضوعی است که پرس‌وجوی آن از تحلیلگران بازار ارز با توضیحاتی همراه بود. ماجرا از این قراراست که با توجه به تحریم دلاری ایران و عدم امکان مبادلات دلار از کانال بانک‌های خارجی در سال‌های گذشته، برخی کشور‌ها به عنوان کانال نقل و انتقال دلار به ایران بوده‌اند. در سال‌های اخیر با توجه به حجم معاملات ایران در امارات و سهولتی که در ورود ارز از کانال صرافی‌های این کشور وجود داشت، برای سال‌ها نرخ حواله درهم و میزان عرضه و تقاضا در صرافی‌های این کشور در معاملات ارزی ایران اثرگذار بود؛ به هر حال صادرکنندگان بزرگ ایرانی درآمد ارزی خود را به حساب بانک‌های دوبی واریز کرده و از این طریق واردات کالا انجام می‌شد که خود موجب گردش چرخه دلاری بود.

اما در سال‌های اخیر با توجه به محدودیت‌های نقل و انتقال ارز از طریق دوبی، برخی کشور‌های دیگر از جمله عراق و افغانستان تا حد زیادی جایگزین دوبی شدند، هر چند که حجم مبادلات آن‌ها با ایران به اندازه دبی نیست. بر این اساس نرخ ارز در هرات افغانستان و سلیمانیه عراق با توجه به مبادلات مورد توجه قرار دارد. این در حالی است که تا زمانی که دلار در ایران دولتی بود و یارانه دریافت می‌کرد نرخ آن نسبت به بازار هرات و سلیمانیه پایین‌تربود، یعنی دلار در این دو شهر بالاتر از ایران قیمت می‌خورد و از این جهت عمدتا خروج ارز از ایران به این مناطق بوده و معاملات برای واردات کالا به صرفه بود، که در این حالت بازار هرات و سلیمانیه پیش‌رو بودند و قیمت گذاری آن‌ها در ایران اثرگذار بود، ولی از زمانی که دلار درایران آزاد و دیگر یارانه دریافت نمی‌کند شرایط تا حدی معکوس شد و ورود اسکناس به ایران از طریق این دو کشور بیشتر انجام می‌شود.

جریان معاملات معمولا به نحوی است که قیمت دلار در ایران روزانه حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومان بالاتر از هرات و سلیمانیه تعیین می‌شود چرا که مسافت ورود ارز از این مناطق تا ورود به بازار تهران خود باعث افزایش قیمت می‌شود؛ بنابراین هر زمان که اتفاقی در این بازار‌ها موجب تغییر قیمت ارز شود می‌تواند بازار ارز ایران را نیز تحت تاثیر قرار دهد. اما در روز گذشته و امروز با کاهش قیمت دلار در ایران، تا حدی این روند برعکس شده و قیمت در ایران پایین‌تر از هرات و سلیمانیه است. دلیل این موضوع نیز از نگاه تحلیلگران ارزی به این برمی‌گردد که در هر حال تزریق ارز در بازار ایران و حمایتی که از بازار می‌شود به طور طبیعی باعث عقب ماندن در بازار نرخ در بازار ایران نسبت به هرات و سلیمانیه شده و اگر تزریق ارز انجام نشده و حمایتی وجود نداشته باشد این قیمت ایران است که بالاتر از این مناطق خواهد بود.

پیش بینی قیمت دلار تا 1400


آنچه خواهید خواند سرگذشتی است حقیقی و آنچه از تاریخ درج مقاله تا تاریخ اصلاحیه اش بر ملت ایران گذشت بیشتر شبیه فیلم های تخیلی هالیوود است که متاسفانه در ایران نسخه حقیقی اش ساخته شد.

در هفته اول مهرماه 97 دلار از قیمت 180000 ریال عبور کرد تا ثابت کند هیچ تحلیل تکنیکال و تجربی در این مملکت با واقعیات اقتصادی تطبیق نخواهد داشت.

 

قطعا سایت های اینترنتی و فروشگاه های کالای وارداتی یک چشمشان به تغییرات قیمت دلار و پیش بینی قیمت دلار تا سال 1400 است تا کالایی را که امروز می فروشند مجبور نباشند فردا با قیمتی گزاف بخرند!

ازین رو یک پای ثابت تحلیل قیمت آینده ارز و دلار، وارد کنندگان تجهیزات دیجیتال و فروشندگان آن هستند.

تغییر قیمت در مدت کوتاه، باعث سردرگمی خریداران شده و فقط از برخی سازمان ها به اجبار باید کالای مورد نیاز خود از جمله ماشین های اداری را تامین کنند. ولی کاربر خانگی به عنوان مثال برای خرید تبلت که قیمتش افزایش یافته یا باید از پدرش قرض بگیرد، یا یک تبلت ارزان تر انتخاب کند و یا از بازار هیجانی فاصله بگیرد به امید اینکه قیمت ها کاهش یابد که بازار محصولات دیجیتال و ... در ایران چنین روزی را بخود ندیده است.

اتفاق عجیب و جهش ناگهانی قیمت دلار و یورو در ابتدای سال 97 ، یعنی افزایش 30% قیمت ارز در یک هفته ، نه تنها باعث متلاطم شدن بازار خرید و فروش شد بلکه اثرات آن مانند پس لرزه های یک زلزله 7 ریشتری تا مدت ها بازار پرنوسان را مستعد بی ثباتی و بی اعتمادی کرده است.

بر همین اساس نگاهی تحلیلی بر دوران مختلف اقتصادی کشور داشته ایم تا ببینیم نحوه تغییرات قیمت دلار و بالطبع نوسان قیمت کالاهای دیجیتال چطور بوده است.

پیش بینی قیمت دلار تا سال 1400

اما این اتفاق چطور ممکن است ؟

دلار تا سال 1400 به قیمت 12000 تومان خواهد رسید و سپس با کاهش 2500 تومانی مواجه خواهد شد و با قیمت9500 تومان تحویل دولت بعد خواهد شد.

خوب این روند افزایش سه برابری قیمت از زمان ریاست جمهوری آقای رفسنجانی برای بدست آوردن پول تحت تملک مردم توسط دولت برنامه ریزی شد.
به این صورت که آقای رفسنجانی در زمان ریاست دولت قیمت دلار را 100 تومان تحویل گرفت و در چهار سال اول ریاست، کاری با قیمت دلار نداشت و بازار قیمت دلار را طی چهار سال به 120 تومان رساند ولی در طی چهار سال دوره دوم ریاست آقای رفسنجانی ناگهان قیمت دلار به 400 تومان رسید و سپس با کاهش ده درصدی به قیمت 360 تومان رسید و تحویل دولت آقای خاتمی شد.

آقای خاتمی در چهار سال اول افزایش آنچنانی به قیمت دلار نداد و قیمت دلار را بازار در طول چهار سال به 400 تومان رساند ولی در چهار سال دوم قیمت به 1200 تومان رسید و سپس با اُفت 250 تومانی به 950 تا 1000 تومان رسید و تحویل دولت آقای احمدی نژاد شد.

آقای احمدی نژاد در چهار سال اول همانند آقای رفسنجانی عمل نمود و قیمت دلار از 1000 تومان به 1200 تومان افزایش پیدا کرد و ناگهان در چهار سال دوم ریاست ایشان همانند آقای رفسنجانی با افزایش سه و نیم برابری قیمت دلار به 4000 تومان رسید و دقیقا همانند آقای رفسنجانی با اُفت ده درصدی به 3600 تومان کاهش پیدا کرد و تحویل دولت آقای روحانی شد.
آقای روحانی هم در زمان ریاست دوره اول همانند خاتمی عمل کرد و قیمت دلار درست با افزایش ده درصدی در چهار سال اول به 4000 تومان رسید.

چنانچه با روند قبل در نظر بگیریم مشخصا معلوم و آشکار است که خواسته یا ناخواسته ممکن است در چهار سال دوم همانند آقای خاتمی که چهار صد را سه برابر کرد بعد قیمت را 250 تومان کاهش داد، به 12000 تومان برسد و در اواخر دوره ایشان با کاهش 2500 تومانی به 9500 تا 10000 تومان برسد


حال چرا این کار انجام می‌پذیرد؟

شما فکر کنید که هزار تومان پول دارید که با آن پول می‌توانید سه نان خریداری کنید
بعد قیمت دلار سه برابر می‌شود و ارزش پول شما یک سوم می‌شود و شما می‌توانید با هزار تومان یک نان خریداری کنید
خوب سر دو نان دیگر چه بلایی آمده است ؟
بگذارید تا توضیح دهیم
ارزش پول ملی کشور به عمده درآمد آن کشور برمی‌گردد و عمده درآمد کشور ما هم از فروش نفت است. نفت را به دلار میفروشیم پس درآمد ما به دلار است در صورتی که پرداختی ما به ریال است. زمانی که قیمت دلار سه برابر می‌شود در اصل قیمت ریال یک سوم شده است یعنی ارزش پولی که دولت در اختیار دارد سه برابر می‌شود و ارزش پول مردم یک سوم می‌شود
طی این فرایند ارزش دو نان از سه نان شما به پشتوانه پولی کشور که همون دلار هست بر می‌گردد، و در کشوری که منابع درآمدی محدود دارد هرچند سال یکبار باید این اتفاق بیفتد تا کشور دچار ورشکستگی نشود

آنچه در بالا ذکر شد یک تحلیل بر اساس اتفاقات 30 سال گذشته بود که همواره در دوره های خاص با نشانه های مشابه تکرار شده اند و پیام آور این نکته بوده اند که اقتصاد وابسته به نفت و دلار چاره جز همراهی با دلار ندارد و نرخ های سرکوب گرانه و دستوری دلار ، هر چند سال یکبار باعث انفجار قیمتی می شوند

 

برای ثروتمند بودن چه قدر باید پول داشت؟


درآمد ۶۰هزار دلاری در سال در مناطق کمتر توسعه یافته درآمدی خوب است اما همین درآمد در نقاط توسعه یافته ممکن است چندان قابل توجه نباشد. این رده بندی بدین معنا نیست که کشورهای معرفی شده ثروت بیشتری از سایر کشورها در اختیار دارند بلکه بدان معناست که افراد مقیم آن درآمد متوسط بیشتری از سایر کشورها دارند.

هر چند که درآمد لازم برای زندگی مرفه در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است اما برای ثروتمند بودن در قطر باید بیش از سایر کشورها درآمد داشته باشید.

به گزارش ایسنا به نقل از بورد آرتیکلز، درآمد ۶۰هزار دلاری در سال در مناطق کمتر توسعه یافته درآمدی خوب است اما همین درآمد در نقاط توسعه یافته ممکن است چندان قابل توجه نباشد. این رده بندی بدین معنا نیست که کشورهای معرفی شده ثروت بیشتری از سایر کشورها در اختیار دارند بلکه بدان معناست که افراد مقیم آن درآمد متوسط بیشتری از سایر کشورها دارند.

کشورهای با درآمد سرانه بالا در جهان عبارتند از:

۱-قطر: قطر ثروتمندترین کشور جهان از نظر ثروت سرانه است و متوسط حقوق سالانه در این کشور متکی به درآمدهای نفت و گاز، ۱۲۴ هزار و ٩٣٠ دلار است. برای آن که در ثروتمندترین کشور جهان فردی ثروتمند محسوب شوید، باید در سال درآمد خیره کننده ٣٧۴ هزار و ۷۹۰ دلار داشته باشید.

۲- لوکزامبورگ: یکی از خاص ترین کشورهای جهان با جمعیتی با تحصیلات عالی لوکزامبورگ است که میانگین حقوق آن برای جمعیت کمتر از یک میلیونی این کشور ١٠٩ هزار و ۱۹۰ دلار است.

۳- سنگاپور: این واقعیت که سنگاپور یکی از پرجمعیت ترین بنادر جهان است باعث شده است میانگین درآمد ساکنان آن ٩٠ هزار و ۵۳۰ دلار در سال باشد. برای آن که در این کشور فردی ثروتمند تلقی شوید حقوق سالانه ٢٧١ هزار و ۵۹۰ دلاری نیاز است.

۴- برونئی: متوسط درآمد در این کشور سرشار از منابع گازی ٧۶ هزار و ٧۴٠ دلار در سال است و برای این که در این کشور فردی ثروتمند باشید باید درآمدی معادل ۲۳۰ هزار و ٢٢٠ دلار داشته باشید.

۵- ایرلند: نرخ بالای تحصیلات و قوانین مناسب مالیاتی که مقادیر زیادی از سرمایه گذاری های خارجی را جذب کرده، باعث شده است متوسط درآمد سالانه افراد در این کشور ٧٢ هزار و ۶۳۰ دلار باشد و شهروند ثروتمند محسوب شدن در این کشور نیازمند داشتن درآمد بالای ٢١٧ هزار و ۸۹۰ دلار در سال است.

۶- نروژ: به دلیل رشد اقتصادی بالای ناشی از روابط خوب با تمام نقاط جهان، درآمد متوسط نروژی ها ٧٠ هزار و ۵۹۰ دلار است. کسانی که در این کشور سالانه حدودا ٢١١ هزار و ۷۷۰ دلار درآمد دارند افرادی ثروتمند تلقی می شوند.

۷- کویت: هنگامی که قیمت های نفت به انفجار رسید مردم این کشور از درآمدهای نفتی بهره زیادی بردند. متوسط درآمد در این کشور ۶٩ هزار و ۶۷۰ دلار است و اشخاص ثروتمند بالای ٢٠٩ هزار و ١٠ دلار در سال درآمد دارند.

۸- امارات: هرچند که اقتصاد امارات تا حد زیادی به درآمدهای نفتی متکی است اما پس از کاهش قیمت نفت، کسب و کارهای دیگر نیز به چرخه اقتصادی این کشور وارد شده اند. متوسط درآمد سرانه این کشور ۶٨ هزار و ۲۵۰ دلار است و برای ثروتمند بودن باید درآمدی ٢٠۴ هزار و ۷۵۰ دلاری داشت. هر چند که سردمداران نفتی این کشور درآمدی بسیار بیشتر از این میزان دارند.

۹- سوئیس: اقتصاد سوئیس مبتنی بر سیاست های بسیار پیشرفته ای است که به آن اجازه داد به فاصله اندکی از رکود سال ۲۰۰۸ بهبود یابد. متوسط درآمد ۶١ هزار و ۳۶۰ دلاری سوئیسی ها بدان معناست که افراد با درآمد بالای ١٨۴ هزار و ٨٠ دلاری در سال در طبقه ثروتمندان قرار می گیرند.

۱۰- هنگ کنگ: به دلیل مزایای مالیاتی که هنگ کنگ برای هزاران شرکت فراهم کرده است، این کشور به یکی از قطب های برتر کسب و کار جهان تبدیل شده است. متوسط حقوق هنگ کنگی ها ۶١ هزار و ٢٠ دلار در سال است و برای آن که در این کشور فردی ثروتمند محسوب شوید نیاز به داشتن درآمد ١٨٣ هزار و ۶٠ دلاری در سال است.

 

انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

با چقدر درامد شاد می شوید؟


برخی براین باورند که پول الزاما شادی و خوشبختی نمی‌آورد اما اگر کمی صادقانه به این موضوع نگاه کنیم، متوجه می‌شویم که پول نقش مهمی در رضایتمندی انسان از زندگی و حتی احساس خوشحالی ایفا می‌کند.

 

پژوهشگران آمریکایی با بررسی نتایج یک نظرسنجی جهانی، موفق به تعیین سقف درآمدی ایده‌آل برای ساکنان مناطق مختلف جهان شدند که می‌تواند حس شادی و رضایتمندی از زندگی برای فرد به همراه داشته باشد.

به گزارش «سیناپرس»، برخی براین باورند که پول الزاما شادی و خوشبختی نمی‌آورد اما اگر کمی صادقانه به این موضوع نگاه کنیم، متوجه می‌شویم که پول نقش مهمی در رضایتمندی انسان از زندگی و حتی احساس خوشحالی ایفا می‌کند.

دکتر اندرو تی. جب (Andrew T. Jebb) از روانشناسان دانشگاه پوردو (آمریکا) گفت: برخی معتقدند، هیچ سقف مشخصی برای میزان پول / درآمد که منجر به احساس رضایتمندی و خوشبختی فرد شود، وجود ندارد اما در تحقیقات اخیر توانستیم آستانه‌ای برای این مسئله مشخص کنیم.

محققان در این مطالعه، داده‌های نظرسنجی جهانی گالوپ – نظرسنجی بین‌المللی از ۱.۷ میلیون نفر از ساکنان ۱۶۴ کشور جهان – را مورد تجزیه‌ و تحلیل قرار دادند. زمانی که محققان پاسخ‌های شرکت‌کنندگان به سؤالات مربوط به رضایتمندی از زندگی و رفاه – شاخص اندازه‌گیری رفاه ذهنی (subjective well-being) – را مورد بررسی قرار دادند، موفق شدند عدد جادویی اشباع درآمدی (income satiation) در مناطق مختلف جهان را مشخص کنند.

جب تأکید کرد: درآمد ایده‌آل برای رضایتمندی کلی زندگی ۹۵ هزار دلار و برای رفاه احساسی و حس شادی در زندگی بین ۶۰ تا ۷۵ هزار دلار است. این رقم البته برای هر فرد است و برای کل خانواده، این رقم بسیار بالاتر است.

البته میانگین درآمد ایده‌آل برای برخی کشورها به میزان قابل‌ توجهی بالاتر از سایر نقاط جهان است که این مسئله بستگی به میزان ثروتمندی و توسعه‌یافتگی کشورها دارد:

رقم درآمد ایده‌آل برای رضایتمندی از زندگی در استرالیا: ۱۲۵ هزار دلار

رقم درآمد ایده‌آل برای رضایتمندی از زندگی در آمریکای شمالی: ۱۰۵ هزار دلار

رقم درآمد ایده‌آل برای رضایتمندی از زندگی در غرب اروپا: ۱۰۰ هزار دلار

رقم درآمد ایده‌آل برای رضایتمندی از زندگی در جنوب شرق آسیا: ۷۰ هزار دلار

رقم درآمد ایده‌آل برای رضایتمندی از زندگی در شرق اروپا: ۴۵ هزار دلار

رقم درآمد ایده‌آل برای رضایتمندی از زندگی در آمریکای لاتین: ۳۵ هزار دلار

میزان رضایتمندی درآمدی مردان ۹۰ هزار دلار و زنان ۱۰۰ هزار دلار است. برای افراد با سطح تحصیلات پایین (رضایتمندی درآمدی) ۷۰ هزار دلار، افراد با سطح تحصیلات متوسط ۸۵ هزار دلار و با تحصیلات بالا، ۱۱۵ هزار دلار است.

پژوهشگران معتقدند که مقدار ایده‌آل درآمد، منجر به احساس خوشبختی، شادی و رضایتمندی از زندگی می‌شود اما حتی اگر این موضوع را باور نداشته باشید، بیش‌ از حد پولدار بودن باعث نارضایتی از زندگی می‌شود. این بدان معناست که درآمد بسیار بالا منجر به کاهش رفاه ذهنی (SWB) می‌شود.

این نتایج البته محدود به ۵ نقطه از ۹ منطقه مورد بررسی شامل غرب اروپا / اسکاندیناوی، شرق اروپا، بالکان، شرق آسیا، آمریکای لاتین / کارائیب و آمریکای شمالی است.

تحقیقات مختلف نیز نشان می‌دهند که پول می‌تواند شادی و خوشبختی به ارمغان بیاورد، به‌شرط آنکه افراد از اوقات فراغت کافی برای لذت بردن از زندگی برخوردار بوده و بتوانند درآمد ایده‌آل خود را به‌درستی خرج کنند.

نتایج این مطالعه در مجله Nature Human Behaviour منتشر شد.

انتشار : ۹ مهر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

شروع روز کاری پیش از ساعت 10 «شکنجه» است


پژوهشگران دانشگاه آکسفورد می‌گویند مجبور کردن کارکنان برای شروع کار قبل از ساعت ۱۰ صبح، معادل شکنجه است و موجب بیماری، فرسودگی و استرس آنان می‌شود.

 

به گفته محققان گرچه پیش از رسیدن به سن ۵۵ سالگی، ساعت بیولوژیکی افراد بزرگسال با ساعت کاری ۹ صبح تا ۵ عصر هماهنگ می‌شود، اما این مساله یک «تهدید جدی» برای سلامت جسمانی و روانی افراد است. همچنین شرکت‌هایی که کارمندان را مجبور می‌کنند کار خود را صبح زود آغاز کنند، بازدهی کمتری دارند.تحقیقاتی که بر روی خواب و مسائل آموزشی کودکان و نوجوانان صورت گرفته حاکی از این است که کودکان ۱۰ ساله نمی‌توانند زودتر از ساعت ۸:۳۰ صبح بر روی مسائل آموزشی متمرکز شوند. همچنین مطالعات علمی نشان می‌دهد برای گرفتن بهترین نتیجه تحصیلی، بهتر است نوجوانان ساعت ۱۰ صبح و دانشجویان ساعت ۱۱ صبح فعالیت‌های آموزشی و یادگیری خود را آغاز کنند.دکتر پل کیلی، محقق دانشگاه آکسفورد در این زمینه می‌گوید: «ما نمی توانیم ساعت بیولوژیکی را تغییر دهیم. شما نمی‌توانید یاد بگیرید که در یک زمان خاص بیدار شوید. بدن شما با نور خورشید سازگار است ولی شما از آن آگاه نیستید چرا که این سازگاری به بخش هیپوتالاموس مغز شما گزارش می‌شود نه چشمانتان.»

کم‌خوابی در افراد سبب خستگی، اضطراب، سرخوردگی، خشم، افزایش وزن، افزایش فشار خون، پایین آمدن ایمنی بدن و استرس آنها می‌شود. همچنین دانشمندان علوم اعصاب معتقدند آسیب‌هایی که در اثر کم‌خوابی به بدن انسان وارد می‌شود، مشابه مضرات مصرف دخانیات و اعتیاد به الکل است.کم‌خوابی همچنین اثرات مخربی بر عملکرد و سلامت مغز، قلب و کبد دارد. فقط یک هفته با خواب کمتر شش ساعت در شب منجر به ۷۱۱ تغییر در نحوه عملکرد ژن‌ها می‌شود.به گفته محققان دانشگاه آکسفورد بهترین زمان خواب برای افراد نوجوان و بزرگسال حدود نیمه شب و بهترین زمان برخاستن حوالی ساعت ۱۰ صبح است.

انتشار : ۸ مهر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

رمز کارتهای بانکی یکبار مصرف میشود


معاون فناوری اطلاعات بانک ایران‌ زمین ابلاغ بخشنامه الزامات رمزهای پویا را یک جهش بزرگ در ارتقاء امنیت تراکنش مبتنی بر کارت دانست و گفت: بهره‌گیری از رمزهای پویا الزام آور می شود.

به گزارش ایبِنا؛ فرهاد اینالوئی در خصوص ابلاغ بخشنامه الزامات رمزهای پویا به شبکه بانکی از سوی بانک مرکزی، اظهار داشت: یکی از مشکلات عمده که در بخش امنیت تراکنش‌های مبتنی بر کارت وجود دارد، مربوط می‌شود به این‌که مشتریان بانکی در حفظ رمز دوم کوشا نیستند و احتمال درز این اطلاعات و در اختیار قرار گرفتن آن در دست سودجویان وجود دارد.

وی تصریح کرد: استفاده از رمزهای یکبار مصرف و ابزارهای مشابه آن مثل بلیت‌های یک‌بارمصرف در این بخش منجر به افزایش امنیت تراکنش‌ها در صورت افشاء رمز دوم کارت‌های بانکی می‌شود و امکان سوءاستفاده را در این حوزه کاهش می‌دهد.

اینالوئی در خصوص فرصت سه ماه ای که در بخشنامه الزامات رمزهای پویا به بانک‌ها و موسسات اعتباری به‌منظور فرهنگ‌سازی در این حوزه داده‌ شد، خاطرنشان کرد: بیشتر بانک‌ها از مدت‌ها قبل فعالیت در ارائه رمزهای پویا به مشتریان را آغاز کرده‌اند که برخی این خدمت را به‌صورت توکن های سخت‌افزاری که رمزهای یکبار مصرف تولید می‌کند و برخی دیگر نرم‌افزارهای تولید رمزهای یکبار مصرف به‌ صورت اختیاری به مشتریان ارائه داده‌اند.

بانک ایران‌ زمین از مدت‌ها پیش‌ خدمت رمز یکبار مصرف را به‌ صورت اختیاری به مشتریان ارائه کرد

معاون فناوری اطلاعات بانک ایران‌ زمین ادامه داد: در این بانک مشتریانی که علاقه‌مند به استفاده از رمزهای یکبار مصرف بوده‌اند، این خدمت را به‌ صورت یک اپلیکیشن موبایلی که رمز پویا تولید می‌کند، دریافت کرده‌اند.

اینالوئی در خصوص زمان‌بندی اجرای این بخش‌نامه، گفت: فرصت سه ماهه ای که بانک مرکزی به بانک برای ایجاد زیرساخت ارائه رمز یکبار مصرف داده است، شاید برای بانک‌هایی که به این بخش ورود نکرده‌اند، کافی نباشد اما برای دیگر بانک‌ها که از مدت‌ها پیش این خدمت را به‌ صورت اختیاری به مشتریان ارائه می‌دادند، مناسب است.

وی افزود: بانک‌ها بر اساس زمان‌بندی بخش‌نامه رمزهای OTP باید با یک برنامه‌ریزی مدون، فرهنگ‌سازی در این بخش را به سمت الزام در استفاده از رمزهای پویا به مشتریان سوق دهند.

حرکت به سمت بهره‌گیری از رمزهای پویا

اینالوئی تصریح کرد: اگر مشتریان بانکی بااطلاع رسانی‌های مناسب از سوی شبکه بانکی و پرداخت از مزیت‌های استفاده از رمزهای یک‌بارمصرف آگاه و مطلع شود با الزام استفاده از OTP امنیت تراکنش‌های مبتنی بر کارت آنها به چه میزان افزایش می‌یابد، خودجوش به سمت بهره‌گیری از این خدمت روی می‌آورند.

وی در خصوص میزان امنیت در این راهکار، اظهار داشت: OTP در حال حاضر در دو مدل در بازار موجود است، که یکی به‌صورت سخت‌افزاری با یک برند ایتالیایی در چند بانک بزرگ مورداستفاده قرارمی گیرد و از امنیت بالایی به دلیل بهره‌گیری از الگوریتم‌های پیچیده برخوردار است و اگر توکن های سخت‌افزاری OTP از شرکت‌های بزرگ با برند معتبر تهیه شوند از امنیت کافی برخوردار هستند.

اینالوئی اظهار داشت: نرم‌افزارهایی هم که برای تولید رمزهای یک‌بارمصرف در بانک‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد از الگوریتم‌های پیچیده‌ای برخوردار است و تاکنون موردی از هک آن اعلام‌ نشده و حتی اگر هکری بتواند رمز مشابه در این نرم‌افزارها بسازد به دلیل زمان استفاده کوتاه از این رمزهای یکبار مصرف که در حدود ۶۰ ثانیه است، فرصت کافی برای استفاده از آن را ندارد و استفاده از رمزها پویا به نسبت رمزها ایستا به‌مراتب از امنیت بالاتری برخوردار است.

افزایش امنیت تراکنش‌های مبتنی بر کارت با پویاسازی رمزهای دوم

وی در پاسخ به این پرسش که استفاده از رمز ایستا به همراه یکی از شاخص‌های بیومتریک را کارشناسان راهکار بهتری برای امنیت تراکنش‌های مبتنی بر کارت می‌دانند، گفت: این گفته درست است و دوگانه شدن رمزها منجر به افزایش امنیت می‌شود ولی دستگاه‌های پذیرنده در این روند کم است و تنها از اثرانگشت به همراه رمز دوم می‌توان در اپ های موبایلی بهره برد و قابل‌استفاده در سایر کانال‌ها نیست.

معاون فناوری اطلاعات بانک ایران‌زمین گفت: بانک مرکزی با ابلاغ بخشنامه الزامات رمزهای پویا یک جهش بزرگ به سمت ارتقا امنیت در تراکنش‌های مبتنی بر کارت برداشته است و در مراحل بعدی بانک‌ها می‌توانند بسته به کاربردهای موجود برای مشتریان خاص و تراکنش‌های با مبالغ بالا از رمزهای خاص بهره ببرند ولی سخت کردن کار برای عموم مردم منجر به عدم استفاده از سرویس می‌شود.

وی در خصوص راهکار ترغیب مشتریان بانکی به استفاده از رمزها پویا، گفت: در بانک ایران‌ زمین اول این روند برای مشتریان فعال آغاز می‌شود و با ارسال پیامک به آنها اطلاع می‌دهیم که برای ارتقای امنیت در پرداخت‌ها از رمزهای یکبار مصرف استفاده کنند و این موضوع را رصد می‌کنیم و در نهایت با ارسال پیامک به تمام مشتریان به آنها اطلاع می‌کنیم که از یک تاریخ اول خردادماه ۹۴ بر اساس بخش‌نامه بانک مرکزی، رمزهای دوم ایستای کارت‌های بانکی حذف و بهر گیری از رمزهای پویا الزامی می‌شود.

زمانبندی اجرای بخشنامه الزامات رمزهای پویا

به گزارش ایبِنا، بر اساس بخش‌نامه الزامات رمز پویا که در تاریخ اول شهریورماه سال جاری به شبکه بانکی ابلاغ شد، بانک‌ها از تاریخ ابلاغ این بخش نامه، تا اول آذرماه برای فرهنگ‌سازی و ترغیب مشتریان بانکی به استفاده از رمزهای یک‌بارمصرف در تراکنش‌های مبتنی بر رمز دوم کارت و همچنین آماده کردن این زیرساخت در سامانه‌های الکترونیکی خود برای ارائه خدمت رمز یک‌بارمصرف به مشتریان بانکی فرصت دارند.

همچنین از اول آذرماه ۹۷ رمز دوم ایستا و یک‌بارمصرف همزمان به مشتریان ارائه می‌شود و مسئولیت رخدادهایی که به خاطر ایجاد نشدن زیرساخت بهره‌گیری از رمزهای یکبار مصرف برای مشتریان ایجاد خواهد شد نیز بر عهده بانک و موسسات اعتباری گذاشته‌شده است.

افزون بر این، از اول خردادماه سال ۹۸ بر اساس این بخش‌نامه، رمز دوم تمام کارت‌های بانکی حذف و باید تمام بانک‌ها زیرساخت ارائه خدمت رمز یکبار مصرف در تراکنش‌های کارتی مبتنی بر رمز دوم را فراهم کرده و تمام مشتریان نیز باید با بهره‌گیری از رمزهای یکبار مصرف نسبت به انجام تراکنش اقدام کنند.

انتشار : ۷ مهر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

توهم پولی چست ؟


Image result for ‫پول‬‎

توهم پولی یا همان Money Illusion به معنای آن است که مردم ممکن است نسبت به کاهش قدرت خرید ناآگاه باشند.

 

به گزارش ایبِنا، این پدیده برای اولین بار در اوایل قرن بیستم توسط اروینگ فیشر مطرح شد. وی در سال ۱۹۲۳ هم کتابی دقیقا با عنوان “توهم پولی” منتشر کرد. بعدها توهم پولی از طریق مکتب کینزی وارد مدل‌های اقتصاد شد و در کتاب‌های اقتصاد کلان به آن پرداخته می‌شود.

زمانی که یک شخص یا یک جامعه بدون در نظر داشتن آثار پدیده تورم در کاهش قدرت خرید صرفاً با اتکا به افزایش اسمی درآمد خود، احساس ثروتمند شدن یا سرخوشی از افزایش درآمد کند، این فرد یا جامعه، از منظر علم اقتصاد دچار توهم پولی است.

به بیان دیگر توهم پولی عبارتست از تمایل به فراموش کردن تغییر ارزش پول، در نتیجهٔ تورم یا رکود. مثلاً در مواقع تورم افراد ممکن است، به عقد قرار دادهایی مبادرت کنند، بدون توجه به اینکه پول در نتیجهٔ تورم ارزش خود را از دست می‌دهد.

توهم پولی نخستین بار توسط ایروینگ فیشر ایروینگ فیشر مطرح شد. وی از اصطلاح توهم پولی برای اشاره به ناتوانی تفکیک میان یک دلار و قدرت خرید آن دلار (یا آنچه که می‌توان پس از تورم با یک دلاری خریداری کرد) استفاده نمود.

نرخ سود سپرده‌های بانکی یکی از مثال‌های خوب در زمینه توهم پولی است. وقتی که نرخ سود اعطایی به سپرده‌ها کاهش می‌یابد، افراد نارضایتی را خود از بازده کم سپرده‌ها اعلام می‌کنند. در حالی‌که ممکن است با نرخ بهره اسمی بالاتر و تورم بالاتر، وضعیت بدتری داشته باشند.

توهم پولی به هنگام افزایش دستمزد کارگران نیز اتفاق می‌افتد. از آنجایی‌که دستمزدها بخش عمده هزینه‌های کسب‌وکار را تشکیل می‌دهند، افزایش دستمزدها معمولاً به افزایش قیمت‌ها منتهی می‌شود. کارگرانی که دچار توهم پولی هستند، از دریافت دستمزد بالاتر خوشحال می‌شوند، درحالی‌که با این دستمزد بالاتر، چیزهای کمتری را می‌توانند خریداری نمایند.

انتشار : ۳ مهر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

کارتخوان‌های بانکی از سال آینده مشمول مالیات می‌شوند


رییس سازمان مالیاتی کشور گفت: با همکاری سازمان امور مالیاتی، بانک مرکزی و وزارت ارتباطات چارچوبی ایجاد می‌شود تا از کارتخوان‌های بانکی فعال در داخل و خارج کشور مالیات اخذ شود.

 

سیدکامل تقوی نژاد درباره وضعیت مالیاتی دستگاه‌های کارتخوان بانکی گفت: در حال حاضر در قانون الزامی برای وجود دستگاه POS در اصناف، فروشندگان و مطب پزشکان وجود ندارد اما با توجه به حساسیت ایجاد شده در زمینه ضرورت وجود دستگاه کارتخوان از مردم درخواست شد تا در صورتی که مواردی از جمله عدم ارائه دسگاه POS و دریافت مبالغ به صورت نقدی آن هم مبالغ زیاد به خصوص در مراکز درمانی وجود دارند را اطلاع دهند تا این دسته از شکایت‌ها پیگیری شود؛ دستگاه کارتخوان به شرکت شاپرک و PSP ها ارتباط دارد و سازمان امور مالیاتی متولی آن نیست، اما برخی افراد با دریافت وجوه نقدی و عدم ارائه کارتخوان درآمدهای مالیاتی خود را به درستی اظهار نمی‌کنند و همین مسئله باعث شده تا فرار مالیاتی و کم اظهاری وجود داشته باشد که هم افزایی برای جلوگیری از این مضوع انجام شده است.

ساماندهی کارتخوان‌های بانکی داخلی و خارجی با همکاری بانک مرکزی و وزارت ارتباطات

رییس سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه بانک مرکزی همکاری بسیار خوبی با وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیاتی برای تعیین و تکلیف مالیات کارتخوان‌های بانکی داشته است، گفت: با توجه به نیاز به ساماندهی وضعیت مالیاتی دستگاه های کارتخوان بانکی فعال در داخل و خارج از کشور و ایجاد چارچوبی برای آنها به منظور جلوگیری از فرار مالیاتی و کاهش تراکنش‌های مشکوک بانکی تعامل و همکاری میان بانک مرکزی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دستگاه‌های انتظامی و سازمان امور مالیاتی کشور انجام شده و قرار است سیستم مشخص و نرم افزاری برای کارتخوان‌های بانکی ایجاد و ارائه شود.

۷ صنف برای دریافت مالیات از کارتخوان اولویت دارند

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به اصناف دارای اولویت برای دریافت مالیات از طریق کارتخوان‌های بانکی فعال در این دسته از اصناف اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های انجام شده و ضرورت پوشش برخی از اصناف به عنوان اصناف دارای اولویت در طرح، ۷ صنف خاص از جمله رستوران‌ها در اولویت طرح دریافت مالیات از کارتخوان‌های بانکی قرار گرفته‌اند و این طرح از سال ۱۳۹۸ عملیاتی خواهد شد و هم اکنون زیرساخت‌های این طرح با همکاری برخی دیگر نهادها در حال آماده سازی برای اجرای موفق از سال آینده است.

افزایش درآمدهای مالیاتی با جلوگیری از فرار مالیاتی در کارتخوان‌های بانکی

وی تاکید کرد: با انجام فرآیندهای مربوط به دریافت مالیات از دستگاه‌های کارتخوان بانکی تا پایان سال جاری از اصناف مذکور ۴ تا ۵ برابر مالیات به حق دریافت خواهد شد و از فرار مالیاتی در این حوزه جلوگیری می‌شود که می‌تواند درآمدهای مالیاتی کشور را به صورت عادلانه افزایش دهد چرا که بسیاری از اصناف درآمدهای کارتخوان خود را اظهار نمی‌کردند و از طرفی دیگر صرفا به صورت نقدی فروش داشتند؛ البته بسیاری از فعالان این اصناف در زمینه مالیات همکاری‌های مناسبی داشتند که نشان از توجه و تعامل مناسب آنها برای کمک به اقتصاد کشور دارد.

انتشار : ۲ مهر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

5 نکته کلیدی در مورد آینده حسابداری


به عنوان یک حسابدار آینده حسابداری تحت تاثیر پنج نکته است که در اینجا به آن می‌پردازیم:

۱) تکنولوژی کار را از شما نمی‌گیرد، اما نیاز است که هر چه سریع‌تر تغییر کنید.

هرچه ماشین‌های یادگیری و هوش مصنوعی با سرعت بیشتری پیشرفت می‌کنند، شغل‌های حسابداری اداری در نهایت به پایان عمرشان نزدیک می‌شوند. تکنولوژی مثل یک طوفانی است که به صورت نامحسوس به شغل شما نزدیک می‌شود. با این وجود، اگر به نکاتی که در این مطلب به آن اشاره شده است عمل کنید؛ جایگاه شغلی شما در معرض خطر قرار نمی‌گیرد.

زمان را از دست ندهید…

شما با یادگیری دانش جدید حسابداری می‌توانید در در حرفه‌ی خود یک متخصص به‎‌نام شوید. زمان را از دست ندهید و از همین امروز با حسابداری مدرن و شیوه‌های جدید حسابداری آشنا شوید.

کارمندان با کسب مهارت‌های خاص به هیچ عنوان جایشان را به کامپیوترها نخواهند داد، شغل‌هایی مانند مشاوران مالی و حسابداری، مدیران مالی، سرپرستان حسابداری و کارشناسان مالی تا ابد پایدار خواهند بود اگر با آخرین تغییرات علمی و تکنولوژی همراه باشند.

در اصول حسابداری ما متوجه شده‌ایم که مهارت‌های تخصصی، استعدادهای مطلوب را برای گسترش بخش‌های حسابداری می‌طلبد. از همین امروز برای پرورش استعدادهای خود در جهت ساخت آینده حسابداری بهتر برنامه‌ریزی و تلاش کنید.

۲) امروز زمان مناسبی برای حسابداری است

شرکت‌های حسابداری در حال گسترش هستند و واحدهای حسابداری بسیاری در حال شکل گیری است.

در ایران نیز با اینکه اطلاعات دقیقی از میزان نرخ رشد و میزان اشتغال در هر رشته وجود ندارد، ولی نیاز شرکت‌ها به داشتن گزارشات مالی موثق و نظارت نیروهای متخصص حسابداری موجب شده است که بنا بر نظر متخصصان ۹٫۵% از دانشجویان در رشته حسابداری مشغول به تحصیل باشند و نسبت به سایر فارغ‌التحصیلان رشته‌هایی همچون مدیریت یا مهندسی، وضعیت مناسب‌تری را در بازار کار سپری کنند.

بر اساس آماری که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد، نرخ بیکاری حسابداران در دنیا به ۲٫۲ درصد کاهش یافته است.

 

فرصت را غنیمت بشمارید…

 

 

نگرانی عمده صنایع در ۱۰ سال اخیر کمبود عمده حسابداران با کیفیت بوده است. هر کسب و کاری در وهله اول نیاز به استخدام حسابدار برای نظارت بر عملیات حسابداری خود دارد و از آن جایی که محاسبه و تعیین سود به یاری حسابدار انجام و مبنای محاسبات مالیات شرکت‌ها است، مراکز مختلف به شخص آشنا و متخصص در زمینه حسابداری نیاز دارند.

پس بازار کار حسابداری تشنه‌تر از دیروز نیاز به حضور حسابداران با کیفیت در عرصه کار است.

5 نکته‌ که حسابداران در مورد آینده حسابداری باید بدانند

۳) تحصیلات با کیفیت ضروری است

اگر شما می‌خواهید در حرفه‌تان متخصص شوید ضروری است که زمان و پولتان را صرف تحصیل کنید و مدارک معتبر حسابداری را از بهترین مراکز علمی دریافت نمایید.

خوشبختانه با وجود برنامه‌های آنلاین و زمانبندی کلاس‌های منعطف، این کار نسبت به گذشته آسان‌تر به نظر می‌رسد و شما می‌توانید علاوه بر اشتغال در کار به تحصیل نیز مشغول باشید. بعضی از شرکت‌ها حتی به شما در پرداخت هزینه آموزشی کمک می‌کنند، این موضوع به خوبی نشان می‌دهد که موضوع آموزش در بسیاری از شرکت‌ها مهم تلقی می‌شود.

۴) تلاش کنید که منحصر به فرد باشید.

اگر شما می‌خواهید یک متخصص در حرفه خودتان باشید، باید بتوانید ارزش افزوده برای خودتان و در کارتان ایجاد ‌نمایید.

پیشنهاد می‌کنیم که در صورت امکان از کلاس‌ها یا سمینارهای حسابداری استفاده کنید، وجود یک استاد متخصص به شما کمک می‌کند تا مهارت‌های خود را افزایش دهید و سرعت رشد را در کارتان بیشتر کنید.

۵) فرصت‌های جدید در شهرهای رو به رشد وجود دارد.

همانطور که اقتصاد جهان تغییر می‌کند، نیاز به کارکنان با کیفیت در شهرهای مختلف دنیا نیز وجود دارد. برای مثال مسئله بهداشت امروزه موجب افزایش مراکز مراقبت بهداشتی در شهرهای مختلف دنیا مانند سن پیترزبورگ و مراکز فن‌آوری نوظهور مانند پروو شده است. همین امر فضای خالی و پرپتانسیل کار را در این مراکز بوجود آورده است.

حال شما اگر یک فرد کلیدی در حرفه‌ی خود باشید، بازارهای جدید همچون مراکز بهداشت جایی برای پیشرفت کاری شما خواهند بود.

Image result for ‫تکنولوژی اقتصاد‬‎

از همین امروز برنامه‌ریزی برای حضور در دوره‌های آموزشی حسابداری در اتحادیه‌ها و انجمن‌های مالی و کلاس‌های آموزشی شرکت‌های معتبر حسابداری برای افزایش دانش اضافی داشته باشید. یادتان باشد که اهمیت حسابداری هرگز کاهش نخواهد یافت و فرصت‌های حرفه‌ی شما راهی برای پیشرفت کارتان است.

اگر این کارها را انجام دهید، اطمینان داشته باشید که شما برای آینده صنعت خود آماده هستید و نسل بعدی مشاوران حسابداری خود شمایید.

انتشار : ۱ مهر ۱۳۹۷

برچسب های مهم


اعتماد شما سرمایه ی ماست

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما